Uvjeti prodaje

Ponuda
Svi opisi i pojašnjenja o proizvodima i uslugama na internet stranicama Primotronic-a (https://hr.rsdelivers.com, www.primotronic.hr, www.vode.hr, www.mreze.hr) kao i oni priopćeni na neki drugi način podložni su pogreškama, te zbog toga ne predstavljaju sadržaj ugovora između kupca i Primotronic-a. Primotronic ne može biti odgovoran za posljedice bilo koje pogreške ili propusta na internet stranicama ili u katalozima. Predstavljanje proizvoda i usluga na bilo kojim internet stranicama Primotronic-a nije ponuda spremna za prihvaćanje već predstavlja prijedlog kupcu za kupnju tih proizvoda i usluga.

Naručivanje
Proizvodi se mogu naručiti telefonom, e-mail porukom, preko Internet stranica www.primotronic.hr., https://hr.rsdelivers.com, www.vode.hr, www.mreze.hr, poštom ili telefaksom. Ne postoji minimalna vrijednost narudžbe, jedino ograničenje je jedinica pakiranja.

Cijene
Cijene izražene u kunama FCO sjedište poduzeća Primotronic d.o.o. su neto vrijednosti bez poreza na dodanu vrijednost. Primotronic vodi politiku stabilnih cijena, ali zadržava pravo promjene ako se odnos GBP/USD/EUR/HRK promijeni više od 3% ili ukoliko se promijene tržišni uvjeti nabave proizvoda. Molimo Vas da cijene provjerite pismenim, elektroničkim ili telefonskim upitom prije Vaše narudžbe!

Plaćanje
Bezgotovinsko, prema uvjetima navedenima u ponudi. Za sva ostala pitanja u svezi plaćanja nas kontaktirajte.

Isporuka
Sve narudžbe zaprimljene radnim danom do 16:00h u pravilu isporučujemo prema uvjetima navedenima u ponudi. Naručene proizvode isporučujemo kurirskom službom od Primotronic-a do Vaših vrata uz jedinstvenu cijenu od 30 kuna (+PDV) za sve pošiljke težine do 10 kg, za pošiljke teže od 10 kg ponuditi ćemo Vam cijenu. Za iznos narudžbe iznad 1000 kuna isporuka je besplatna. U slučaju Vašeg odabira kurirske službe cijenu isporuke dogovarate s odabranom kurirskom službom.

Jamstvo
Jamstveni rok na sve proizvode je 12 mjeseci ukoliko nije drugačije navedeno u ponudi. Ne odgovaramo za slučajna ili namjerna oštećenja proizvoda napravljena od strane kupca ili krajnjeg korisnika. Ne osiguravamo servis kupljenih proizvoda u jamstvenom roku.

Reklamacije
Kupljenu robu prilikom preuzimanja obvezatno prekontrolirati ! Ukoliko kupac želi vratiti robu mora zatražiti pismeno odobrenje, te moraju biti ispunjeni slijedeći uvjeti:

-u slučaju OPRAVDANE REKLAMACIJE unutar roka od 5 dana nakon primitka proizvoda, a da je ista uzrokovana greškom tvrtke Primotronic, kupac ostvaruje pravo povrata sredstava od 100%.*
-u slučaju OPRAVDANE REKLAMACIJE unutar roka od 5 dana nakon primitka proizvoda, a da je ista uzrokovana greškom kupca, kupac ostvaruje pravo povrata sredstava od 50%.*
-u slučaju NEOPRAVDANE REKLAMACIJE, a o čemu odlučuje tvrtka Primotronic na osnovi reklamacijskog zapisnika, kupac ne ostvaruje pravo povrata sredstava.*

-zadržavamo pravo odstupanja opisa proizvoda i fotografije/prikaza u katalogu zbog stalnog usavršavanja proizvoda
* Sve navedeno podrazumijeva povrat robe u izvornom pakiranju

Tehnička podrška
Naši djelatnici spremni su se posvetiti brzom, kvalitetnom i zadovoljavajućem rješenju svih Vaših upita, problema i nejasnoća, te Vam mogu pomoći savjetom u svakom trenutku.