Politika privatnosti

Primotronic d.o.o. u potpunosti poštuje privatnost osobnih podataka posjetitelja naših Internet stranica, svi podatci prikupljeni su isključivo dragovoljnim dostavljanjem od strane korisnika.

NAŠA OBVEZA ZAŠTITE PODATAKA
Primotronic d.o.o. neće niti u kojem slučaju prikupljene podatke zlorabiti, iznajmiti, posuditi, prodati ili staviti na raspolaganje trećim pravnim i fizičkim osobama bez Vašeg izričitog pristanka, osim u slučajevima kada je to potrebno radi izvršavanja naših zakonskih obveza, u slučajevima kada je to potrebno radi zaštite Vašeg života ili tjelesnog integriteta, a Vi niste u mogućnosti dati svoj pristanak za obradu Vaših osobnih podataka, u slučajevima kada ste Vi sami objavili te podatke (čl. 7., st. 3., toč. 1., 2., 3. i 4. Zakona o zaštiti osobnih podataka), u slučajevima kada je uključenost druge strane neophodna za ispravno funkcioniranje stranica. U takvim slučajevima, a prije dostave osobnih podataka, druga strana se Primotronic d.o.o. obvezuje na čuvanje poslovne tajne, u slučaju eventualne prodaje ili prijenosa interesa Primotronic d.o.o.

KOLAČIĆI (COOKIES)
U našem slučaju kolačić nije slatka delikatesa već malena informacija koja se pohranjuje na vaše računalo, mobitel ili tablet pri posjeti naše Internet stranice Ta informacija se pohranjuje u internetski preglednik i ovisno o vašim postavkama Glavna svrha kolačića je pružanje najbolje mogućeg iskustva pregledanaše Internet stranice. Oni najčešće spremaju vaše postavke, kao što su odabrani jezik prikaza ili vaše ime koje ste unijeli itd. Znajte da ova informacija može biti spremljena jedino ako vi to omogućite jer internet stranice ne mogu imati pristup informacijama koji im niste ustupili i ne mogu pristupiti drugim datotekama na vašem računalnom uređaju.može se tamo zadržati dok vi to ne onemogućite.
ZA ŠTO KORISTIMO VAŠE PODATKE
Osobne podatke tražimo od Vas u svrhu:
  • zakonskog poslovanja
  • što učinkovitijeg odgovaranja na Vaše zahtjeve (upiti, narudžbe itd.)
  • kvalitetne tehničke potpore
  • promidžbe naše ponude i usluga
  • statističke raščlambe i obrade podataka za potrebe Primotronic d.o.o.
  • mogućnosti slanja tiskovina, letaka i ostalih promidžbenih materijala
  • U svakom trenutku korisnik može zatražiti pregled svih podataka, njihovo ispravljanje, osvježavanje ili brisanje.

VAŠ PRISTANAK Ostavljanjem podataka na ovim Internet stranicama korisnici su pristali na njihovo korištenje od strane Primotronic d.o.o. i primanje email poruka, svaki korisnik se može u bilo kojem trenutku odjaviti s liste primatelja koristeći sadržaj email poruke ili slanjem zahtjeva za izuzeće s liste za slanje, preko ovih Internet stranica. SIGURNOST PRIJENOSA PODATAKA
Ova stranica koristi SSL sigurnosni certifikat kako bi sigurno prikupljala i slala Vaše podatke.
Podaci koje čitate o šaljete se šalju HTTPS protokolomkoji je nastao kombinacijom protokola HTTP s protokolom SSL/TLS.
Svi podaci se šalju i primaju u šiftiranim paketima i nečitljivi su trećim osobama.
Uvijek brinemo za sigurnost Vaših podataka.