RS Internet katalog namijenjen je pravnim subjektima.

Sve fizičke osobe moraju (unatoč prihvaćanju uvjeta prodaje prilikom slanja upita) povratnom email porukom po primitku ponude od strane Primotronic-a, potvrditi slaganje s uvjetima prodaje.

Uvjeti prodaje vrijede za sve narudžbe proizvoda i usluga ponuđenih na RS Components i Primotronic internet stranicama, katalozima ili drugačije priopćeni. Uvjeti prodaje različiti od navedenih moraju biti dogovoreni posebnim ugovorom.

 

Ponuda

Primotronic d.o.o. prodaje isključivo proizvode iz vrijedećih kataloga poduzeća RS Components, a to su Internet i tiskani katalog koji su temelj tehničkih podataka o proizvodima.Svi opisi i pojašnjenja o proizvodima i uslugama na internet stranicama RS Components-a i Primotronic-a kao i oni priopćeni na neki drugi način podložni su pogreškama, te zbog toga ne predstavljaju sadržaj ugovora između kupca i RS Components-a i Primotronic-a. RS Components i Primotronic ne mogu biti odgovorni za posljedice bilo koje pogrješke ili propusta na internet stranicama ili u katalogu. Predstavljanje proizvoda i usluga na internet stranicama RS Components-a i Primotronic-a nije ponuda spremna za prihvaćanje već predstavlja prijedlog kupcu da ponudi kupnju tih proizvoda i usluga. Svaki proizvod u katalogu označen je kataloškim brojem "Stock no." i količinom proizvoda u jedinici pakiranja "S.S.M.=" u kojoj isporučujemo proizvode.

Naručivanje

Proizvodi se mogu naručiti telefonom, poštom, telefaksom, emailom ili na RS Internet katalogu www.rscroatia.com ili preko www.primotronic.hr Ne postoji minimalna vrijednost narudžbe, jedino ograničenje je jedinica pakiranja.

Cijene

Cijene izražene u kunama FCO sjedište poduzeča Primotronic d.o.o. su neto vrijednosti bez poreza na dodanu vrijednost. Primotronic vodi politiku stabilnih cijena, ali zadržava pravo promjene ako se odnos GBP/Kn promijeni više od 3% ili ukoliko se promijene tržišni uvjeti nabave proizvoda. Molimo Vas da cijene provjerite pismenim, elektroničkim ili telefonskim upitom prije Vaše narudžbe!

Plaćanje

Bezgotovinsko, prema uvjetima navedenima u ponudi. Za sva ostala pitanja u svezi plaćanja nas kontaktirajte.

Isporuka

Sve narudžbe zaprimljene radnim danom do 15:30h u pravilu isporučujemo za 24h ukoliko odaberete osobno podizanje naručenih proizvoda. Ukoliko odaberete dostavu kurirskom službom rok isporuke je u pravilu 48/72h, narudžbe zaprimljene nakon 15:30h isporučujemo s dodatkom od 24h.
Naručene proizvode isporučujemo kurirskom službom do Vaših vrata uz jedinstvenu cijenu od 30 kuna (+PDV) za sve pošiljke težine do 10 kg, za pošiljke teže od 10 kg ponuditi ćemo Vam cijenu. U slučaju Vašeg odabira kurirske službe cijenu isporuke dogovarate s odabranom kurirskom službom.

Jamstvo

Jamstveni rok na sve proizvode je 12 mjeseci ukoliko nije drugačije navedeno u katalogu. Ne odgovaramo za slučajna ili namjerna oštećenja proizvoda napravljena od strane kupca ili krajnjeg korisnika. Osiguravamo servis kupljenih proizvoda u jamstvenom i izvan jamstvenog roka.

Reklamacije

Kupljenu robu prilikom preuzimanja obvezatno prekontrolirati! Ukoliko kupac želi vratiti robu mora zatražiti pismeno odobrenje, te moraju biti ispunjeni slijedeći uvjeti:

  • u slučaju OPRAVDANE REKLAMACIJE unutar roka od 5 dana nakon primitka proizvoda, a da je ista uzrokovana greškom tvrtke Primotronic, kupac ostvaruje pravo povrata sredstava od 100%.*
  • u slučaju OPRAVDANE REKLAMACIJE unutar roka od 5 dana nakon primitka proizvoda, a da je ista uzrokovana greškom kupca, kupac ostvaruje pravo povrata sredstava od 50%.*
  • u slučaju NEOPRAVDANE REKLAMACIJE, a o čemu odlučuje tvrtka Primotronic na osnovi reklamacijskog zapisnika, kupac ne ostvaruje pravo povrata sredstava.*
  • zadržavamo pravo odstupanja opisa proizvoda i fotografije/prikaza u katalogu zbog stalnog usavršavanja proizvoda
* Sve navedeno podrazumijeva povrat robe u izvornom pakiranju

Ne odgovaramo za štete nastale nestručnom i neodgovarajućom uporabom uređaja i proizvoda prodanim od strane Primotronic d.o.o..

Tehnička podrška

Iskoristite 24 satni pristup našoj ogromnoj elektronskoj knjižnici koja sadrži preko 101,000 tehničkih podataka o proizvodima. Naši prodajni inženjeri spremno su se posvetili brzom, kvalitetnom i zadovoljavajućem rješenju svih Vaših upita, problema i nejasnoća, te posjeduju iznimna znanja i mogu Vam pomoći savjetom i dodatnim potrebnim informacijama.