Ponuda

Primotronic d.o.o. prodaje isključivo proizvode iz vrijedećih kataloga poduzeća Harting. Svaki proizvod u katalogu označen je kataloškim brojem i količinom proizvoda u jedinici pakiranja u kojoj isporučujemo proizvode.

Naručivanje

Proizvodi se mogu naručiti telefonom, poštom, telefaksom, emailom i www.primotronic.hr. Ne postoji minimalna vrijednost narudžbe, jedino ograničenje je jedinica pakiranja.

Cijene

Molimo Vas da cijene provjerite pismenim, elektroničkim ili telefonskim upitom prije Vaše narudžbe! Cijene izražene u kunama FCO sjedište poduzeća Primotronic d.o.o. su neto vrijednosti bez poreza na dodanu vrijednost.
Primotronic vodi politiku stabilnih cijena, ali zadržava pravo promjene ako se odnos EUR/Kn promijeni više od 3% ili ukoliko se promijene tržišni uvjeti nabave proizvoda.

Plaćanje

Bezgotovinsko, prema uvjetima navedenima u ponudi.
Za sva ostala pitanja u svezi plaćanja nas kontaktirajte.

Isporuka

Isporuka svih Harting proizvoda je u pravilu 7 radnih dana nakon narudžbe osim ukoliko nije drugačije naznačeno.
Naručene proizvode isporučujemo kurirskom službom do Vaših vrata uz jedinstvenu cijenu od 30 kuna (+PDV) za sve pošiljke težine do 10 kg, za pošiljke teže od 10 kg ponuditi ćemo Vam cijenu. U slučaju Vašeg odabira kurirske službe cijenu isporuke dogovarate s odabranom kurirskom službom.

Jamstvo

Jamstveni rok na sve proizvode je 12 mjeseci ukoliko nije drugačije navedeno u katalogu. Ne odgovaramo za slučajna ili namjerna oštećenja proizvoda napravljena od strane kupca ili krajnjeg korisnika. Osiguravamo servis kupljenih proizvoda u jamstvenom i izvan jamstvenog roka.

Reklamacije

Kupljenu robu prilikom preuzimanja obvezatno prekontrolirati! Ukoliko kupac želi vratiti robu mora zatražiti pismeno odobrenje, te moraju biti ispunjeni slijedeći uvjeti:

  • u slučaju OPRAVDANE REKLAMACIJE unutar roka od 5 dana nakon primitka proizvoda, a da je ista uzrokovana greškom tvrtke Primotronic, kupac ostvaruje pravo povrata sredstava od 100%.*
  • u slučaju OPRAVDANE REKLAMACIJE unutar roka od 5 dana nakon primitka proizvoda, a da je ista uzrokovana greškom kupca, kupac ostvaruje pravo povrata sredstava od 50%.*
  • u slučaju NEOPRAVDANE REKLAMACIJE, a o čemu odlučuje tvrtka Primotronic na osnovi reklamacijskog zapisnika, kupac ne ostvaruje pravo povrata sredstava.*
  • zadržavamo pravo odstupanja opisa proizvoda i fotografije/prikaza u katalogu zbog stalnog usavršavanja proizvoda
* Sve navedeno podrazumijeva povrat robe u izvornom pakiranju

Ne odgovaramo za štete nastale nestručnom i neodgovarajućom uporabom uređaja i proizvoda prodanim od strane Primotronic d.o.o..

Tehnička podrška

Iskoristite 24 satni pristup našoj ogromnoj elektronskoj knjižnici koja sadrži preko 101,000 tehničkih podataka o proizvodima. Naši prodajni inženjeri spremno su se posvetili brzom, kvalitetnom i zadovoljavajućem rješenju svih Vaših upita, problema i nejasnoća, te posjeduju iznimna znanja i mogu Vam pomoći savjetom i dodatnim potrebnim informacijama.