Ponuda

Primotronic d.o.o. prodaje isključivo proizvode iz važećih kataloga poduzeća Ejendals, a to su Internet i tiskani katalog koji su temelj tehničkih podataka o proizvodima.
Svaki proizvod u katalogu označen je kataloškim brojem i količinom proizvoda u jedinici pakiranja u kojoj isporučujemo proizvode.

Naručivanje

Proizvodi se mogu naručiti telefonom, poštom, telefaksom, emailom i www.primotronic.hr. Ne postoji minimalna vrijednost narudžbe, jedino ograničenje je jedinica pakiranja.

Cijene

Molimo Vas da cijene provjerite pismenim, elektroničkim ili telefonskim upitom prije Vaše narudžbe!
Primotronic vodi politiku stabilnih cijena, ali zadržava pravo promjene ako se odnos EUR/HRK promijeni više od 3%, odnosno ukoliko se promijene tržišni uvjeti nabave proizvoda.

Plaćanje

Bezgotovinsko, prema uvjetima navedenima u ponudi.
Za sva ostala pitanja u svezi plaćanja nas kontaktirajte.

Isporuka

Isporuka svih Ejendals proizvoda je u pravilu 15 radnih dana nakon narudžbe osim ukoliko nije drugačije naznačeno.
Naručene proizvode isporučujemo kurirskom službom do Vaših vrata uz jedinstvenu cijenu od 30,00 KN + PDV za sve pošiljke težine do 2 kg, za pošiljke teže od 2 kg ponuditi ćemo Vam cijenu. U slučaju Vašeg odabira kurirske službe cijenu isporuke dogovarate s odabranom kurirskom službom.

Jamstvo

Ne odgovaramo za slučajna ili namjerna oštećenja proizvoda napravljena od strane kupca ili krajnjeg korisnika.

Reklamacije

Kupljenu robu prilikom preuzimanja obvezatno prekontrolirati! Ukoliko kupac želi vratiti robu mora zatražiti pismeno odobrenje, te moraju biti ispunjeni slijedeći uvjeti:

  • u slučaju OPRAVDANE REKLAMACIJE unutar roka od 5 dana nakon primitka proizvoda, a da je ista uzrokovana greškom tvrtke Primotronic, kupac ostvaruje pravo povrata sredstava od 100%.*
  • u slučaju OPRAVDANE REKLAMACIJE unutar roka od 5 dana nakon primitka proizvoda, a da je ista uzrokovana greškom kupca, kupac ostvaruje pravo povrata sredstava od 50%.*
  • u slučaju NEOPRAVDANE REKLAMACIJE, a o čemu odlučuje tvrtka Primotronic na osnovi reklamacijskog zapisnika, kupac ne ostvaruje pravo povrata sredstava.*
  • zadržavamo pravo odstupanja opisa proizvoda i fotografije/prikaza u katalogu zbog stalnog usavršavanja proizvoda
* Sve navedeno podrazumijeva povrat robe u izvornom pakiranju

Ne odgovaramo za štete nastale nestručnom i neodgovarajućom uporabom uređaja i proizvoda prodanim od strane Primotronic d.o.o..

Tehnička podrška

Iskoristite 24 satni pristup našoj ogromnoj elektronskoj knjižnici koja sadrži preko 101,000 tehničkih podataka o proizvodima. Naši prodajni inženjeri spremno su se posvetili brzom, kvalitetnom i zadovoljavajućem rješenju svih Vaših upita, problema i nejasnoća, te posjeduju iznimna znanja i mogu Vam pomoći savjetom i dodatnim potrebnim informacijama.