PROIZVODNJA uz RS Components

PROIZVODNJA uz RS Components

Bez obzira na sektor industrije, tvrtke se suočavaju s neprestano mijenjajućim svijetom i financijskim izazovima. Partnerstvo s kooperativnim, prilagodljivim i progresivnim dobavljačem može vam pomoći u ostvarivanju vaših ciljeva, istovremeno štedeći vrijeme i novac.

Rješenja za proizvođačku industriju

Bilo da se radi o farmaceutskoj industriji, industriji hrane i pića, kemijskoj industriji, plastici ili nafti i plinu; u RS-u znamo da su pouzdanost, lanci opskrbe i troškovi sada više nego ikad u centru pozornosti. Uz nas osigurajte minimiziranje otpada i zastoja u proizvodnji.

 

01

02

03

POVEĆAJTE UČINKOVITOST U VAŠEM POSLOVANJU

Mi smo stručnjaci za rješenja u nabavi, upravljanju zalihama i održavanju. Zajedno možemo pregledati vaše trenutne procese i strategije održavanja kako bismo istaknuli područja s prilikama za smanjenje troškova, smanjenje potrošnje i povećanje vremena rada proizvoda.

PROVEDITE MANJE VREMENA U POSLOVANJU S DOBAVLJAČIMA

Zašto se baviti s više dobavljača? S više od 750.000 industrijskih proizvoda i nizom usluga koje su dostupne, štedimo dragocjeno vrijeme – i administraciju. Sve na jednom mjestu, zašto ići negdje drugdje?

 

SMANJITE TROŠKOVE

Konstantno tražimo načine za povećanje učinkovitosti i štednju novca našim kupcima. Bilo da koristimo našu kupovnu moć kako bismo dobili bolje cijene ili nudili kvalitetne alternativne proizvode vlastite robne marke RS PRO, možemo pomoći u smanjenju vaših troškova.

 

04

05

06

USLUGA KOJOJ MOŽETE VJEROVATI

Mi smo robna marka globalnih tehničkih stručnjaka – posvećeni pružanju najviše razine usluge. S dnevnim korisničkim servisom koji pruža naš prodajni tim, poduprt našim timovima za korisničku podršku i tehničku podršku, možete nam vjerovati da ćemo biti tu kad nas trebate.

MI SMO TU GDJE STE VI

S našom rasprostranjenom globalnom mrežom možemo pružiti pouzdanu uslugu dostave, do vaših vrata. Nudeći specijalizirane usluge naručivanja i dostave, nalazimo se na savršenom mjestu za suradnju s organizacijama koje imaju više lokacija.

BRINEMO SE ZA BUDUĆNOST

Predani smo suradnji s našim kupcima kako bismo pomogli izgraditi održiviju budućnost. Konstantno tražimo načine kako bismo smanjili utjecaj koji svi imamo na okoliš, želimo poboljšati dobrobit naših ljudi, dobavljača i zajednica.

 

 

 

SAZNAJTE VIŠE …