GLOBALNO PREDIKTIVNO ODRŽAVANJE

GLOBALNO PREDIKTIVNO ODRŽAVANJE

POBOLJŠANJE POSLIJEPRODAJNIH USLUGA
Sektor proizvodnje strojeva našao se na čudnom mjestu. S jedne strane, cijene rezervnih dijelova dramatično su pale, što je rezultiralo zasićenim tržištem na kojem je konkurencija velika.
To uzrokuje pad cijena strojeva i rezervnih dijelova kako bi ostali konkurentni, što znači da je i ukupni profit manji. S druge strane, rast kvalificiranog osoblja ne prati povećanje tržišne proizvodnje.

Ovaj vrtlog faktora stvorio je okruženje stagnacije: prava inovacija je skupa, a sve je teže istaknuti se i razlikovati svoj brend od svih ostalih.
Teže, ali ne nemoguće. Jedan od jačih čimbenika diferencijacije proizvodnje i lojalnosti kupaca je prihvaćanje i implementacija rješenja za prediktivno održavanje.
Takva rješenja kombiniraju pametne senzore, znanost o podacima i umjetnu inteligenciju za optimizaciju održavanja vaše proizvodne opreme.
Drugim riječima, predviđa potrebe za opremom i optimizira sve troškove vezane uz njihovo održavanje.

Pa u čemu je trik? Pa, rješenje za prediktivno održavanje zahtijeva da svi njegovi dijelovi komuniciraju bez prekida bez obzira koliko je proizvodni pogon udaljen i bez obzira na nepovoljne industrijske uvjete poput vrućine, prljavštine i prašine. Povrh toga, također mora održavati besprijekornu daljinsku komunikaciju s poslužiteljem u oblaku rješenja – koji se često nalazi na potpuno drugom dijelu svijeta. Natpis na zidu proizvodnje je jasan: postoji potreba za uređajem za mrežno povezivanje koji može pružiti zajamčenu stabilnost veze.

PREDVIĐANJE OPTIMIZIRANE BUDUĆNOSTI
Izbor uređaja za povezivanje je kritičan, zato je tu naš industrijski router (usmjerivbač) RUT240.
Povezan sa senzorima i PLC-om putem Etherneta, ovaj uređaj pruža visoke performanse za ključnu mobilnu komunikaciju u nepovoljnim okruženjima.

Također je prilagodljiv širokom rasponu protokola, kompatibilan je s našim sustavom daljinskog upravljanja (RMS) i certificiran je u mnogim regijama – što ga čini nevjerojatno prikladnim za globalno aplikacijsko rješenje koje ima za cilj poslužiti mnoštvo različitih strojnih aranžmana. Uz ove ključne značajke, kompaktna veličina RUT240 omogućuje jednostavnu integraciju u postavku ovog rješenja. Izdržljiv, robustan i industrijski dizajn znači da može podnijeti ekstremnu vrućinu i otežane uvjete rada vašeg tipičnog industrijskog okruženja, a sigurnosne značajke kao što su namjenski VPN i usluge tuneliranja svježe su trešnje na ovoj već ukusnoj IoT torti.

Teltonika RUT240

4G LTE & WiFi mobilni router sa Eternetom i I/O

Saznajte više ..

#primotronic #rut240 #teltonika #teltonikahrvatska #teltonikacroatia